Yüksel Albeyoğlu evinde av tüfeğiyle intihar etti

Yüksel Albeyoğlu evinde av tüfeğiyle intihar etti

İzmir'in Selçuk İlçesinde, Yüksel Albeyoğlu, evinin banyosunda av tüfeğiyle yaşamına son verdi.

İzmir'in Selçuk İlçesinde, çiftçi 55 yaşındaki Yüksel Albeyoğlu, evinin banyosunda av tüfeğiyle yaşamına son verdi.

Evli ve 3 kız çocuğu babası Yüksel Albeyoğlu, dün akşam, Atatürk Mahallesi 1046 Sokak'taki evine geldi. Ailevi ve maddi sorunları olduğu ve eve alkollü geldiği ileri sürülen Albeyoğlu, evinin banyosunda çenesinin altına dayadığı av tüfeğini ateşledi.

Albeyoğlu'nun cesedi, bu sabah aynı binada alt katta oturan işitme engelli olan annesi tarafından bulundu. Ailesinin tek çocuğu olan Aybeyoğlu'nun cesedi polis ve jandarmanın olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olay sırasında Albeyoğlu'nun eşi ve çocuklarının evde olmadığı öğrenildi. Polis, Albeyoğlu'nun intiharı ile ilgili soruşturma başlattı.

İZMİR/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN