2018 taşerona kadro sonuçları ! Taşeron isim listeleri il il açıklanıyor

2018 taşerona kadro sonuçları ! Taşeron isim listeleri il il açıklanıyor

Taşeron olarak çalışan binlerce kişi kadrolara geçmek için başvuru yaptı. Taşeron kadro sonuçları il il açıklanıyor. Kısmı olarak açıklanan yerlerde taşeron isim listesi merak ediliyor. Açıklanan taşeron isim listelerinde kendi ismini arayan binlerce işçi bulunuyor. Kadroya geçen bütün isimler açıklanmadı fakat il il sonuçlar gelmeye başladı. Detaylar haberimizde yer alıyor.

2018 taşerona kadro sonuçları kısmı olsa da açıklanmaya başlandı. Çalışma bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun açıklamasının ardından binlerce kişi taşerondan kadroya geçmek için başvuru yapmıştı. Taşeron isim listeleri tamamen açıklandığında kadroya geçen net sayı da belli olacak. 

Taşerona kadro sonuçları ne zaman açıklanacak?

24 Şubat- 2 Mart tarihleri arasında askıya çıkması beklenen isim listesinin ardından 3 Mart-22 Mart arasında da taşerona kadro sınav olacak. 

Açıklanan isim listeleri il il şöyle sıralanıyor;

Konya Orman Genel Müdürlüğü

18-01/29/konyaormangenel-mudurlugu.jpg

 

İzmi Valiliği isim listeleri

 



18-01/29/izmirvaliligi.jpg
18-01/29/izmirvaliligi2.jpg

18-01/29/izmir-valiligi-3.jpg



Kamuda çalışan engelli sayısı

Sarıeoğlu, "Bir milyon kişi artık iş sahibi oldu ve devlet güvencesi altına alındı. AK Parti hükümeti taşeron sorunu tamamen ortadan kaldırdı. Kadro verdiğimiz 1 milyon kişi ile ilgili belli kriterler ve şartlar vardı. Kritere uyan kamu kurumlarında çalışan taşeron işçiler kadroya alındı. Taşeronçalıştırma kurallarına uyulan iş yerlerindeki taşeronların tamamını kadroya aldık. Bundan sonraki hedefimiz,işsizlik oranının daha da aşağılara çekilmesi için gereken adımları atmaktır. İstihdam oranlarını arttırarak, yeni iş alanları yaratıp, insanlarımızı iş sahibi yaparak, işsizlik sorununu da bir şekilde çözmek durumundayız. Ben bakan olduktan hemen sonra 2 bin 500 engelli vatandaşımızın memur olarak atamasını yaptık. Mart ayı ile birlikte 2 bin 500 engelli kardeşimizin daha memur olarak atamalarını yapacağız. kamudaki engelli memur sayısı 50 bin olacak "diye konuştu. 2019 yılının Türkiye için önemli bir yıl olduğunu belirten Sarıeroğlu, "2019 bugüne kadar savunduğumuz millet ile devletin bütünleşmesini sağlayacak bir milattır. Ülkemiz için oyun oynayanlar, tuzak kurmak isteyenlere ders verilecek bir yıldır."dedi.



İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN