İBB 2018 kadroya geçen taşeron işçilerin listesi ne zaman açıklanacak?

İBB 2018 kadroya geçen taşeron işçilerin listesi  ne zaman açıklanacak?

Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun açıklamasının ardından binlerce taşeron işçi kadroya geçmek için birimlere başvuru yaptı. Bir çok taşeron çalışana umut kapısı olan bu haberle İBB en çok başvuru alan birim oldu. Taşeron işçilerin başvuru yaptığı birimler içerisinde İBB ilk sırada yer alıyor. Hal böyle olunca da İBB taşeron isim listesi açıklandı mı ne zaman açıklanacak en çok merak edilen konular arasına giriyor. İBB taşerondan kadroya geçenlerin isim listesini açıkladı mı işte merak edilen sorunun cevabı haberimizde.

İBB taşerondan kadroya geçen isim listesini açıkladı mı ve ne zaman açıklayacak ? Jülide Sarıeroğlu'nun açıklamasının ardından binlerce taşeron işçi kadro başvurusu için birimlere akın etti. İBB en çok taşeron işçi başvurusu alan birimlerin içerisinde yer alıyor. Taşeron işçiler en çok İBB'ye kadro için başvuruda bulundu. Peki İBB taşeron işçi kadrosu belli oldu mu? Bütün başvuru yapan taşeron işçilerin gözü kulağu İBB'den gelecek olan o açıklamada. 

Bu sene taşerondan kadroya rekor sayıda işçi alımı  olacak. Bu rekoru gerçekleştiren birimlerden birisi de İstanbul Büyük Şehir Beldiyesi olacak. İBB taşeron isim listesini ne zaman açıklaycak başvuru yapapn herkes bunu merak ediyor. İBB henüz taşerondan kadroya geçenlerin isim listesini açıklamadı. Liste açıklandığı anda yine sayfamızda sizlerle olacaktır. 

Kadroya geçen işçiler ne yapacak?

Kadro için başvuranları gösteren kesin listeler, 24 Şubat-2 Mart 2018 tarihleri arasında askıya çıkacak.

Başvuranlar, 3 Mart-22 Mart 2018 tarihleri arasında sınava alınacak. Sınavın ardından, 23 Mart-26 Mart 2018 tarihleri arasında itirazlar alınacak ve 27-31 Mart 2018 tarihleri arasında itirazlar incelenerek kesin sonuç açıklanacak.

Güvenlik soruşturmasıyla birlikte tüm bu aşamaların ardından, hak sahipleri 2 Nisan'da işi başı yapacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN