2018'in en güzel günaydın mesajları - Resimli Resimsiz

2018'in en güzel günaydın mesajları - Resimli Resimsiz

2018'in en güzel günaydın mesajlarını sizler için derledik. Birbirinden farklı ve güzel günaydın mesajları detayları haberimizde. Her sabah sevdiklerinizi güzel uyandırmak ve onlara güzel mesajlar göndermek istiyorsanız 2018'in en güzel günaydın mesajlarını tercih edebilirsiniz.2018'in en güzel günaydın mesajları resimli ve resimsiz olarak bulunuyor. Hangisini göndermeyi tercih ederseniz detayalarını haberimizde bulabilirsiniz.

2018'in en güzel günaydın mesajları hangiler diye herkes sormaya başladı bile. 2018'de en çok tercih edilecek olan günaydın mesajlarını sizler için haberimizde derledik. Resimli resimsiz olarak yer alan günaydın mesajlarında sevdiklerinize gönderebileceğiniz bir çok mesaj bulunuyor. Sevdiklerinizi güzel bir sabaha uyandırmanın en güzel yolu olan günaydın mesajlarını  güzel bir gün geçirmeniz çin göndermenizde fayda var. Dualarla da sevdiklerinize resimli resimsiz günaydın mesajları atabilirsiniz. Onları memnun edebilirsiniz. 2018'in en yeni günaydın mesajları şöyle;

2018'İN EN GÜZEL GÜNAYDIN MESAJLARI RESİMSİZ 

Daraldığın zamanlar olacaktır… Hayat denen nefes aralarında taşıdığın beden ağır gelecektir zamanla ruhuna karanlıktan ve yalnızlıktan ne kork nede güneş olup aksın hüzünler o gözlerinden çünkü; unutma ki her gece iki gündüz arasındadır inadına aydınlığa ve yaşamaya bu gece yıldızın bol olsun ve sabah güneş yalnız senin için doğsun iyi geceler ve şimdiden ilk günaydının benden olsun.

 Güzelliğin Gibi Gününde Aydın Olsun Günaydın Aşkım Sana Günaydın Sadece Sana..

Bir Rüyanın Gerçeğe Dönüştüğü En Tatlı halisin Sevgilim Günaydın.

 Günlerimin ışığı Gecelerimin Yıldızısın Sabahlarımın Güneşi Gecelerimin Ay’ısın Sabahlarımın Günaydını gecelerimin dumanısın Bebeğim Günaydın.

Güneşin parlak ışıklarıyla doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizinle olsun. Günaydın, hayırlı cumalar dilerim.

Güneş senin için doğdu Hayat senin için doğdu Günün hep iyi olsun Sen kimin gölünde doğdun Seni seviyorum doğan güneş

Bir hüzün saklıdır her günün batımında ve bin umut vardır yeni günün doğumunda. Bir hüzünle uyuyup bin umutla uyanman dileğiyle Günaydın

 Ben de anlayamadım. Kahkaha atasım var. Çatıya çıkasım var. Komşumun camına taş atasım var. Önce ağlayıp sonra gülesim var. Yaaa aslında benim sana günaydın diyesin var. GÜNAYDIN

  Gonca Günaydın işe gitmemek için mazeretler arayan ama biraz sonra kapıda ayakkabılarını bağlayıp küfredecek olan dostum... Günaydın :)

Bulut İyi ve güzel bir gün için hayırlı sabahlar diliyorum arkadaşlar

Gün aydın olursa dostunu hatırla atmıştır mesajı çoktan sana. Günaydın

Günaydın, sabahı aydınlatan, hep doğru yolu gösteren değerli dostum.

Günaydın Huzurun, mutluluğun daim olsun. Her sabah umutların daha da katlansın. Yarınların umutlarınla aydınlansın, başarılarınla taçlansın. Mutlu sabahlar, günaydınlar...

Dileyelim ki olsun... Uyanır uyanmaz, taptaze mutluluklar dursun baş ucumuzda..! Günaydın dost yürekler.

Kötü duygular ömür tüketir, güzel duygular sevgi üretir, kötü insanlar kapı kapatır, iyi insanlar her zaman kendini aratır. Sevgi gülünüz hiç solmasın, umutlarınız içinizde hiç eksik olmasın. Sağlıklı ve mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle her şey gönlünüzce olsun, günaydın...

En tatlı sabahlar çokokremle değil, benim mesajımla başlar. Günaydın.

Günaydın kıymetlim yine seninle bir güne başlıyorum yoksa hâlâ uyanmadın mı kalıp güzel düşüncelere dalmadın mı seni şimdiden özledim hadi uyan bir tanem.

 Hayatı yaşanır kılan insanın hayalleridir. Bugün hayallerinin gerçekleşeceği güzel bir gün olsun, günaydın.

Hayatı yaşanır kılan insanın hayalleridir, hayallerinizin gerçek olması dileğiyle... Günaydın.

Günaydın yüreği aydınlık, düşünceleri güneşli dürüst emekçi dostum!

Değerli dostum hadi uyan artık. Bugün güneş yeni bir gün için parlıyor. Güneşin parıltısı kadar güzel bir gün geçirmeni dilerim.

 Esmer Bugünün son kullanma tarihi geçmeden kalkıp gelsen iyi olacak, yoksa bugün de boşa gidecek, günaydın.

 Günaydın demek isterdim ancak gün karanlık :) Sabaha bulut çökmüş olsa da, kalbinizin ışığı gözlerinize vursun ve baktığınız her yer size aydın olsun. Mutlu Sabahlar.

Allah'ın rahmeti ve bereketi her daim üzerinize olsun, evinizden huzur, yüzünüzden tebessüm eksik olmasın. Hayırlı Sabahlar Cümleten.

 2018'İN EN GÜZEL GÜNAYDIN MESAJLARI RESİMLİ 

18-02/03/2018g.jpg18-02/03/2018gunaydin-mesaji.jpg18-02/03/2018gunaydinmesaji.jpg18-02/03/2018gunyadin-mesajlari1.jpg18-02/03/2018gunyadin-mesajlari2.jpg



ROMANTİK GÜNAYDIN MESAJLARI

Her Günüme Adını Yazdım Güneşimde Sen Olsun Yıldızımda Sensin Sevgilim Günaydınlar.

Güzelliğin bir rüyа gibi, gözlerin bir rüyanın en muhteşem eseri bugün seninle rüyalarımı süsledin, seninle güne merhaba dеdim Günaydın Sevgilim.

Bir rüyanın gerçeğe dönüştüğü еn tatlı halisin sevgilim. Günaydın

Sabahın Kor Güneşi Vursun Suratına öpsün güneş sеni benim yerime usulca, gözlerini açtığında ben оlayım gözlerinde ben olayım odanın her yеrindе günaydın sevgilim.

Önceden uyanmış olup dа ayakta olаnlаrа, bıktık artık senden bırak yаkаmı diyenlere, biricik kаnkаlаrımа arkadaşlarıma, beni seven yа da gıcık olup dа söyleyemeyen herkese günаydınlаr olsun.

Sevgilisini o sıcacık yatağından romantik günaydın mesajları ile uyandırmayı herkes ister. Sizin için derlediğimiz o aşk dolu mesajlar;

Sensiz doğsa da güneş odama, biliyorum kalbimiz bir ayrı olsak da, şimdi yanında olamasamda, güneşe bak sana gülüyorum usulca, seviyorum seni günaydın sevgili.

Ellerimiz uzak olsa da birbirinden, gönüllerimiz bir, şu an gözlerine bakamasam da güneşin ışığı avutur beni sensizliğimde, günaydın biriciğim benim..



 





İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN