Resimli günaydın mesajları

Resimli günaydın mesajları

Resimli günaydın mesajları kişilerce çok tercih edilen günaydın mesajları arasında yer alıyor. Sevdiklerinize güzel bir sabah ile başlangıç yapmak istediğiniz zamanlarda resimli içerikler ile mesaj atmak güzel bir düşünce olacaktır. Genelde SMS olarak gönderilen günaydın mesajları günümüzde watsapp uygulamasının da gelişmesiyle resimli günaydın mesajları olarak da tercih edilemeye başlandı. Sizler için resimli günaydın mesajlarını da haberimizde derledik. Birbirinden yeni ve güzel resimli günaydın mesajları detayları haberimizde...

Resimli günaydın mesajları artık günümüzde teknolojinin gelişmesiyle daha çok tercih edilir duruma geldi. Bir çok watsapp,instagram ve diğer sosyal medya araçlrını kullanan kişiler resimli günaydın mesajlarıyla sevdiklerine güzel mesajlar göndermeyi tercih ediyorlar. Sadece SMS olarak değil resimli günaydın mesajlarınında bu kadar çok tercih edilmesi, resimli günaydın mesajlarının gelişmesini  ve bir çok günaydın mesajının düzenlenmesini sağlıyor. 2018 günaydın mesajlarını da resimli olarak yeniden düzenledik ve derledik. Resimli günaydın mesajları içerisinde en sevdiğiniz, en çok beğendiğinizi sevdiklerinize güzel bir sabah başlangıcı için atabilirsiniz. 

İşte birbirinden güzel resimli günaydın mesajları;

18-01/29/resimli-gunaydin-mesaji.Jpeg


18-01/29/resimli-gunaydin-mesaji2.Jpeg


18-01/29/resimli-gunaydin-mesaji3.Jpeg


18-01/29/resimli-gunaydin-mesaji4.Jpeg


18-01/29/resimli-gunaydin-mesaji7.Jpeg


18-01/29/resimli-gunaydin-mesaji8.Jpeg



18-01/29/resimli-gunaydin-mesaji9.Jpeg





18-01/29/resimli-gunaydin-mesaji10jpeg.png


Resimli günaydın mesajı nasıl atılır?

Resimli günaydın mesajları daha çok watsapp ve instagramdan paylaşım olanağı sunuyor sizlere. Aynı zamanda facebook gibi başka sosyal paylaşım platformlarından da resimli günaydın mesajlarını paylaşabilirsiniz. Yapmanız gereken akıllı telefonunuzdan watsappı açmak ve ekle bölümünüden galeriden burdan indirdiğiniz fotoğrafları ekleyip göndermek olacaktır.  Sitenizdeki görselleri ise üzerine tıklayarak kaydet kısmından telefonunuza kaydederek galerinize ekleyebilirsiniz. Galerinizdeki görselleri istediğiniz gibi instagrama ve watsappa yükleyebilirsiniz. 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN