2018'in en yeni ve en güzel günaydın mesajları - Resimli resimsiz günaydın mesajları

2018'in en yeni ve en güzel günaydın mesajları - Resimli resimsiz günaydın mesajları

Her hafta sonu güzel bir güne başlamak isteyen herkes yine güzel bir günaydın mesajı almak ister. Sevdiklerinize günaydın mesajları atarak onları mutlu edebilir ve onların güzel bir güze başlamaları için ilk adımı oluşturabilirsiniz. 2018’in en yeni ve en güzel günaydın mesajlarını sizler için haberimizde derledik ve birbirinden güzel resimli resimsiz günaydın mesajlarını bir araya getirdik. Her hafta birbirinden güzel en yeni günaydın mesajlarına ulaşmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Her sabah güzel bir güne merhaba demek önemlidir. Bu bazen uykunuzu güzel alarak bazen de bir günaydın mesajı ile mümkün olabilir. Sevdiklerinize, eşinize, dostunuza en yeni günaydın mesajları ile günaydın diyebilirsiniz. Onlara güne güzel başlamaları ve güzel devam etmeleri için en güzel sebebi oluşturursunuz. Akıllı telefonlarınızdan, WhatsApp’tan ve diğer programlardan istediğiniz gibi günaydın mesajların atabilirsiniz. Her sabah en yeni ve en güzel günaydın mesajlarına ulaşmak için sitemizi takipte kalabilirsiniz.

2018'in EN YENİ GÜNAYDIN MESAJLARI 

Seni sevmek güneşe dokunmak gibi, sana bakınca eriyor içimdeki buz kütleleri, her günüm seninle başlar, seninle yaşanır ancak bu hayat, günaydın aşkım.

Uyanır uyanmaz gelirsin aklıma, bir güneşe bakarım birde duvardaki bana gülen fotoğrafına, benim için en güzel gün seninle uyandığım günlerdir sevgilim, günaydın sana.

Rüyalarımın sahibi sensin, uykumdan uyanınca adın yankılanır odamda, sabah güneşi usulca doğarken, bu mesajı yolluyorum sana günaydın hayatımın anlamı.

18-02/11/10subatgunaydin-mesaji.Jpeg

kıymetlim yine seninle bir güne başlıyorum yoksa hâlâ uyanmadın mı kalıp güzel düşüncelere dalmadın mı seni şimdiden özledim hadi uyan bitanem.

Daraldığın zamanlar olacaktır… Hayat denen nefes aralarında taşıdığın beden ağır gelecektir zamanla ruhuna karanlıktan ve yalnızlıktan ne kork nede güneş olup aksın hüzünler o gözlerinden çünkü; unutma ki her gece iki gündüz arasındadır inadına aydınlığa ve yaşamaya bu gece yıldızın bol olsun ve sabah güneş yalnız senin için doğsun iyi geceler ve şimdiden ilk günaydının benden olsun

Güzelliğin Gibi Gününde Aydın Olsun Günaydın Aşkım Sana Günaydın Sadece Sana..

18-02/11/10subatgunaydin-mesaji2.Jpeg

Bir Rüyanın Gerçeğe Dönüştüğü En Tatlı halisin Sevgilim Günaydın.

Günlerimin ışığı Gecelerimin Yıldızısın Sabahlarımın Güneşi Gecelerimin Ay?ısın Sabahlarımın Günaydını gecelerimin Dumanısın Bebeğim Günaydın.

Bugünde Gözlerimi Seninle Açtım hayata, Senin Adınla Baktım Evdeki her eşyaya, Adını Anıp Dinlediğim Şarkılarda Hep San varsın bebeğim yaşarcasına Günaydın Birtanem.

Herkes meydana toplanmış güneşin doğmasını bekliyor, kalbin o kadar güzel ki sevgilim, herkes güneşin doğmasını beklerken, güneş ise senin uyanmanı bekliyor, günaydın sevgilim.

18-02/11/10subatgunaydin-mesaji3jpeg.Jpeg

Geceleri uzaklara çığlık olur sesim yosun kokusundan keskin sana olan özlemim bu sabah sırf senin için aralandı gözlerim günaydın her şeyim benim…

Bir Rüyanın Gerçeğe Dönüştüğü En Tatlı halisin Sevgilim Günaydın.

Güzelliğin Bir rüya gibi, gözlerin bir rüyanın en muhteşem eseri bugün seninle rüyalarımı süsledin, Seninle Güne Merhaba Dedim Günaydın Sevgilim.

Sabahın Kor Güneşi Vursun Suratına öpsün güneş seni benim yerime usulca, gözlerini açtığında ben olayım gözlerinde ben olayım odanın her yerinde günaydın sevgilim.

Günaydın ceylan Gözlüm Sabahımın Güneşi Gözlerimin Işığı Hayata SeninLe günaydın demeyi Seviyorum….

18-02/11/10subatgunaydin-mesaji4jpeg.Jpeg

Seninleyken Geceler Bile Aydın Geliyor Bana, Seninle hayatımda Hiç Batmayan Bir Güneş Var Sevgilim, Günaydınlar Olsun Dilberim..

Kimseye Günaydın Demedim Hayatımda Günümü Aydınlattın Sanada Günaydın Olsun Candan…

Bu Mesajı okurken Lütfen Yüzünü Yıkama! Neden mi ? Çünkü Öperek Yüzünü Yıkamak istiyorum Aşkım ?? Günaydın Prensesim..

18-02/11/10subatgunaydin-mesaji5jpeg.Jpeg

Gözlerimi açtığım zaman senin güzelliğin benim aklımdan çıkmıyor aç gözlerini uyan aşkım sana en çok sevdiğin aşkından günaydın aşkımmmm

Günler Bukadar Güzelse Sebebi Sensin Günaydın Aşkım.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN