2019 yılbaşı özel çekilişinde ilk sonuçlar belli oldu | 1 milyon lira kazandıran numara

2019 yılbaşı özel çekilişinde ilk sonuçlar belli oldu | 1 milyon lira kazandıran numara

Yılbaşı çekiliş sonuçları sorgulama amorti çıkan rakamlar belli oldu. Haberimizdeki MPİ bilet sorgulama ekranından biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını kontrol edebilirsiniz. Milli Piyango yılbaşı çekilişinde 1 milyon TL kazandıran ilk bilet numarası belli oldu: 8977111 nolu bilete ikramiye çıktı. Milli piyango çekilişinde bu yıl farklı bir uygulamaya geçildi ve saat 20:30 itibarı ile çekilişte büyük ikramiye dahil tüm çıkan numaralar belli oldu. Bilet alan vatandaşlar Yılbaşı Milli Piyango bilet sorgulama ile ilgili detaylar araştırılıyor. İşte Yılbaşı çekiliş sonuçları sorgulama amorti çıkan rakamlar ve MPİ bilet sorguma ekranı...

Haberimizde yılbaşı çekiliş sonuçları sorgulama amorti çıkan rakamlarını ve  MPİ bilet sorguma ekranını bulabilirsiniz. Bilet alan ve 2019 yılına zengin olma hayali ile giren vatandaşlar Yılbaşı Milli Piyango bilet sorgulaması yapıyor. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi saat:15:00'da başladı ve akşam saat 20.30'da amortiler dahil tüm çıkan rakamlar belli olacak.Yılbaşı çekilişi Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştiriliyor.  İşte MPİ bilet sorguma ekranı  ve Yılbaşı çekiliş sonuçları sorgulama amorti çıkan rakamlar...

MİLLİ PİYANGO’DA HEM SAAT HEM DE İKRAMİYE DÜZENİ DEĞİŞTİ

Milli Piyango’nun değişen çekiliş saatinin yanında farklı değişiklikler de meydana geldi. Bu yıl 31 Aralık 2018'de yapılacak yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon liralık büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 7 milyon lira, 10 adet 1 milyon lira, 30 adet de 100 bin liralık ikramiye verilecek. Geçen yıl ise birer adet; 10 milyon, 5 milyon ve 2 milyon liralık ikramiye dağıtılmıştı.

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMA YAPMAK İÇİN TIKLAYIN 

 18-12/31/yilbasi-cekilis-sonuclari-sorgulama-amorti-cikan-rakamlar-mpi-bilet-sorgu.jpg

 

70 Milyon TL ikramiye kazanan numaralar:

7 milyon TL ikramiye kazanan numaralar:

1 milyon TL ikramiye kazanan numaralar:

100 Bin TL ikramiye kazanan numaralar:

10 bin TL ikramiye kazanan numaralar:

5 bin TL ikramiye kazanan numaralar:

1000 TL ikramiye kazanan numaralar:

400 TL ikramiye kazanan numaralar:

300 TL ikramiye kazanan numaralar:

200 TL ikramiye kazanan numaralar:

140 TL ikramiye kazanan numaralar:

70 (Amorti) TL ikramiye kazanan numaralar:

70 bin (Teselli) TL ikramiye kazanan numaralar:

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK NE ZAMAN BİTECEK?

Geçtiğimiz yıllarda büyük ikramiyelerin çekiliş saatlerini daha geç gerçekleştiren kurum bu kez farklı bir uygulamaya gidecek. MPİ’de yer alan verilere göre büyük ikramiye saat 20:00-20:30 arasında belli olacak. Çekilişlerin tamamının sona ermesinin ardından MPİ’de ve cnnturk.com’da sonuç sorgulama yapılabilecek.

YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİ NEDEN ERKENE ALINDI?

Hürriyet Gazetesi'nden Meltem Özgenç'in ulaştığı bilgilere göre ilk kez 29 Temmuz çekilişinde sayısal makinelerden bilet satışına başlayan Milli Piyango, bu makinelerin çalışma şekli nedeniyle yeni yıl büyük ikramiye çekilişini saat 20.00’de yapacak. Yetkililer, sayısal makinelerde yeni yılın yeni bilet açılışının yapılabilmesi için çekilişin erken olması gerektiğini belirterek, “Daha önce gece yarısı yaptığımız çekiliş saat 03.00’te son buluyor, kontrollerin yapılması da gecikebiliyordu. Artık durum farklı. Sayısal makineler gece yarısı itibariyle yeni yıla geçiş yapacak. Böylece biz de kontrollerimizi gece yarısına kadar bitirebileceğiz. 9 Ocak biletleri de erken satışa çıkacak” dedi.

18-12/31/yilbasi-mesaji.jpg

BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN YILBAŞI MESAJI

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Yeni yılda bütün vatandaşlarımıza ailesi ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu, bir yıl temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

Pakdemirli, Twitter'dan yayımladığı yeni yıl mesajında, tarım sektörünün stratejik bir sektör olduğunu ve bakanlık olarak tarımsal politikalarını bu bilinçle oluşturduklarını bildirdi.

Tohumdan sofraya hem çiftçileri hem de tüketicileri koruyacak uygulamalar hayata geçirdiklerini anımsatan Pakdemirli, "Çiftçilerimizin daha çok üretmesi, tüketicilerimizin yeterli ve sağlıklı gıdaya ulaşması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. 14,5 milyar lira olan destek miktarını 2019'da 16,1 milyar liraya çıkardık. Çiftçilerimizi ve üreticilerimizi desteklemeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Pakdemirli, her geçen yıl büyüyen ekonomisi, artan istihdam oranı, güçlenen dış politikasıyla dünyada söz sahibi olan Türkiye'nin, Cumhuriyetin 100. yılı olan 2023 hedeflerine ulaşması için daha çok üreteceklerini ve daha çok çalışacaklarını vurgulayarak şunları kaydetti:

"Bu güzel ülkemizi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Sevdamız tek vatan, tek bayrak, tek devlet, tek millettir. Bu uğurda, hayatını hiçe sayarak mücadele eden şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyoruz. Yeni yılda bütün vatandaşlarımıza ailesi ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu, bir yıl temenni ediyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN