ABD Suriye'de okulu vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var | Son dakika haberleri

ABD Suriye'de okulu vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var | Son dakika haberleri

ABD, geçen hafta 42 kişinin öldüğü cami saldısının ardından bu kez bir okulu hedef aldı. Savaş uçaklarının Suriye'nin kuzeyindeki bir okula düzenlediği hava saldırısında çok sayıda sivil öldü.

İngiltere merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi'ne göre, ABD'nin saldırısında 30'dan fazla kişi hayatını kaybetti, çok sayıda sivil ise yaralandı. 

ABD öncülüğündeki koalisyon güçleri tarafından düzenlenen saldırının, dün erken saatlerde gerçekleştirildiğini kaydeden Gözlemevi'nin kurucusu Rami Abdurrahman, "Şimdi 33 kişinin öldüğünü doğrulayabiliyoruz. Ölenler Rakka, Halep ve Humus'tan kaçan sivillerdi" dedi.

CAMİ KATLİAMINDA 42 ÖLÜ

ABD uçakları geçtiğimiz hafta da Halep'te muhaliflerin kontrolündeki Etarib ilçesindeki Cina köyündeki bir camiye, yatsı namazı vakti saldırı düzenlemişti. Saldırıda 42 kişi hayatını kaybetmişti. ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı CENTCOM, bölgeye hava saldırısı gerçekleştirdiklerini kabul doğrulamış ancak El Kaide yöneticilerine ait bir toplanma yerinin hedef alındığını ileri sürmüştü. 

Son Dakika - Ayrıntılar Hazırlanıyor..

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN