Abdüllatif Şener hangi ilden aday oldu? Abdüllatif Şener kimdir ve kaçıncı sırada aday

Abdüllatif Şener hangi ilden aday oldu? Abdüllatif Şener kimdir ve kaçıncı sırada aday

CHP milletvekili adayları listesi belli oldu. Listede Abdüllatif Şener'de var. Haberimizde Abdüllatif Şener hangi ilden aday oldu? ve Abdüllatif Şener kimdir, kaçıncı sırada aday? gibi soruların yanıtını ve 24 Haziran seçimleri ile ilgili son dakika bilgilerini bulabilirsiniz. İşte Genel Seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili gelişmeler...

Kemal Kılıçdaroğlu CHP milletvekili adayları listesine son şeklini verdi. CHP listelerinde en dikkat çeken isimlerden biri de Abdüllatif Şener. Haberimizde Abdüllatif Şener hangi ilden aday oldu? ve Abdüllatif Şener kimdir, kaçıncı sırada aday? gibi soruların ayrıntılı yanıtını bulabilir ve 24 Haziran seçimlerine ilişkin son gelişmeleri takip edebilirsiniz.  Vatandaşlar  Genel Seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgilineler olduğunu merak ediyor. İşte son dakika bilgileri ve gelişmeleri...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında toplanan MYK ve PM toplantısında milletvekili adaylarına son şeklini vermeye başladı. Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in CHP listesinden Konya’dan aday gösterildiği öğrenildi.
Abdüllatif Şenerin hangi ilden aday olduğu belli oldu

AK Parti’nin kurucularından ve eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in CHP listesinden Konya’dan aday gösterildiği öğrenildi.

Şener birinci sıraya yazılırken, ikinci sıra da Saadet Partisi kontenjanına ayrıldı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN