Muharrem İnce’nin ekibi Milletvekili aday listesinde yok | Yeniden aday gösterilmeye isimler...

Muharrem İnce’nin ekibi Milletvekili aday listesinde yok | Yeniden aday gösterilmeye isimler...

CHP’nin 24 Haziran Genel seçimlerinde milletvekili aday listelerinde Muharrem İnce'ye yakın olan isimlere yer verilmedi. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye yakın isimlerin büyük çoğunluğu liste dışı bırakıldı.

2018 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin milletvekili listeleri kesinleşti. enel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve genel merkezde kurulan komisyon tarafından şekillendirilen aday listeleri netleşti. Listelerin kulislere sızmasıyla, önemli bir detay ortaya çıktı. Muharrem İnce’nin ekibi Milletvekili aday listesinde yok. İşte yeniden aday gösterilmeye isimler ve son dakika gelişmeleri...

CHP'NİN MİLLETVEKİLİ KLİSTESİNE KİMLER GİREMEDİ? 

Çok sayıda milletvekili, yeni aday listelerinde kendilerine yer bulamadı. İnce’nin ekibinden listelere girebilen sadece iki isim oldu. TBMM Başkanvekili ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Bolu Milletvekili Tanju Özcan yeniden aday gösterildiler.

Aşağıdaki milletvekillerin ise liste dışında kaldığı öğrenildi:

Ali Rıza Yalçınkaya

Emre Köprülü

Haluk Pekşen

Şerafettin Turpçu

Bülent Yener Bektaşoğlu

Bülent Öz

Yakup Akkaya

Akın Üstündağ

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN