ABD'yi karıştıran ırkçı görüntüler

ABD'yi karıştıran ırkçı görüntüler

ABD’nin Georgia eyaletinde 2016’da beyaz bir polisin alkollü araç kullandığı gerekçesiyle durdurduğu beyaz bir kadınla konuşmalarının videosu ortaya çıktı.

ABD’nin Georgia eyaletinde polisin ırkçı söylemlerde bulunduğu video ülkede tartışma konusu oldu.

17-09/02/0kqhi_1504326944_2696.jpg

'BEYAZ BİRİNİ ÖLDÜRDÜĞÜMÜZÜ GÖRDÜN MÜ?'

Polis videoda kadından kendisini almaya gelecek olanları telefonla aramasını istiyor. Ancak kadın ellerini indirip kucağındaki telefonu almaya yanaşmıyor ve ellerini indirdiğinde polisin ateş edebileceğinden çekindiğini anlatıyor. Kadın sürücü, bu konuda birçok polis videosunu izlediğini söylüyor ancak polis kadına, “Sen siyahi değilsin. O videolarda hiç beyaz birini öldürdüğümüzü gördün mü? Unutma biz sadece siyahileri öldürürüz” diyor.

ABD'nin Virginia eyaletinin Charlottesville şehrinde yakın zamanda ırkçı gösterilerde kan akmış ve olağanüstü hal ilan edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN