Acun Ilıcalı, Enes Kanter'in takımının maçlarını yayınlamadı

Acun Ilıcalı, Enes Kanter'in takımının maçlarını yayınlamadı

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8, Enes Kanter'in takımı Oklahoma City Thunder'in maçlarını yayınlamama kararı aldı. Enes, bu harekete "Allah'a havale ediyorum." karşılığını verdi.

Acun Ilıcalı, NBA takımlarından Oklahoma City Thunder forması giyen Enes Kanter'in Minnesota Timberwolves ve Miami Heat'e karşı oynadığı mücadeleleri canlı olarak yayınlamadı.

NBA'in resmi yayıncısı olan Ilıcalı'nın FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Enes Kanter'e ekranında yer vermek istemediği için böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

TEPKİ GÖSTERDİ

15 Temmuz darbe girişiminin baş sorumlusu olan Fetullah Gülen'e biat yemini eden Enes Kanter, Acun Ilıcalı'nın Oklahoma City Thunder'ın maçlarını yayınlamayacağı bilgisini kendi sosyal medya hesabından alıntılayarak tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN