Adil Öksüz ve Kemal Batmaz'ın ABD'ye giriş görüntüsü

Adil Öksüz ve Kemal Batmaz'ın ABD'ye giriş görüntüsü

Akıncı Üssü iddianamesinde 15 Temmuz darbe girişimini yönetin 1 numaralı sivil FETÖ imamı Adil Öksüz'le ilgili detaylı bilgilere yer verildi. Darbe girişiminden 4 gün önce Kemal Batmaz'la ABD'de Fethullah Gülen'le görüşen Adil Öksüz'ün yayınlanmamış fotoğrafları ve görüntüsü de iddianameye girdi.

HABER MERKEZİ / İSTANBUL

Akıncı Üssü iddianamesinde, darbe girişiminden 4 gün önce Adil Öksüz ve Kemal Batmaz'ın, ABD'ye girişlerinde çekilen fotoğraflarına da yer verildi.

ABD resmi makamlarınca gönderilen fotoğraflar dışında iddianameye giren Öksüz ve Batmaz'ın 13 Temmuz'da Türkiye'ye geldiğinde çekilen görüntüleri de basına yansımıştı.

17-03/31/ad.JPG

İddianamede, 11 Temmuz 2016 tarihli fotoğrafların Öksüz ve Batmaz'ın örgütün elebaşı Fetullah Gülen'e darbe planını onaylatmak için gittikleri ABD'nin New York eyaletindeki havaalanında çekildiği, vesikalık fotoğrafların ABD'li makamlarca gönderilen yazıda yer aldığı belirtildi.

EN SON 19 TEMMUZ'DA SİNYAL VERDİ

İddianameye göre, iki numaralı şüpheli Adil Öksüz'ün HTS kayıtlarından, 18 Temmuz 2016'da saat 08.01'de Esenboğa Havalimanındaki, saat 09.27'de ise Sabiha Gökçen Havalimanındaki baz istasyonundan hizmet aldığı tespit edildi. Öksüz, aynı gün saat 11.10 ve 22.48'de İstanbul Üsküdar, saat 23.47'de İstanbul Atatürk Mahallesinde baz hizmeti aldıktan sonra ertesi gün, 19 Temmuz'da saat 12.43'te Sakarya Akyazı'daki baz istasyonunu kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN