‘81 İliz hepimiz biriz’ projesinde Adıyaman’ı Kubilay İlkokulu temsil edecek

‘81 İliz hepimiz biriz’ projesinde Adıyaman’ı Kubilay İlkokulu temsil edecek

Uluslararası e-twining Proje Sistemi tarafından kabul edilen ‘81 İliz hepimiz biriz’ projesinde Adıyaman’ı Kahta Kubilay ilkokulu temsil edecek

Kahta Kubilay İlkolkulu Adıyaman’ı tanıtmak amacıyla hazırladığı afişleri Kahta Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı Kahta Atatürk Kapalı Spor Salonunda sergi açtı. Proje hakkında açıklamada bulunan Kahta Kubilay İlkokulu Müdürü Mehmet Ali Çetin, “Avrupa Birliği kapsamında Twinning ‘81 iliz hepimiz biriz’ projemiz kabul edilmiştir. Kubilay İlkokulu olarak Kahta, Adıyaman ve Adıyaman iline bağlı tüm ilçelerimizin yerel ürünlerini, milli ve manevi değerlerini, tarihi ve kültürel değerlerini tüm Türkiye’ye ve tüm dünyaya tanıtacağız. Bu anlamda Adıyaman’ı Kubilay ilkokulu temsil edecek. Bizler Adıyaman ve bütün ilçeleri temsilen seçildik. Adıyaman’a ait yerel milli ürünleri tüm 81 ildeki okullar bazında değerlendirmeye alınacak ve bunlar tanıtılacaktır. Kubilay İlkokulunun hazırlamış olduğu öncü proje Avrupa Birliği Twinning projesi kapsamında kabul edilmiştir. Bu proje sayesinde Adıyaman’ı tüm Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmış olacağız” ifadelerini kullandı.Kahta Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen sergiye, Kahta ilçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, Kahta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek, Kahta Kubilay ilkokulu Müdürü Mehmet Ali Çetin, Jandarma Komutanı Selçuk Çalıkuşu, Kahta İlçe Emniyet Müdürü Durmuş Ali Özkan, Okul idarecileri, STK’lar, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

ADIYAMAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN