Ampul değiştirirken elektrik akımına kapılıp 4 metreden düştü: O anlar kamerada

Konya'da antika satışı yaptığı iş yerinde ampulleri değiştirmek isteyen Uğur Bitim, elektrik akımına kapılıp 4 metre yüksekliğindeki merdivenden düştü. Hastaneye kaldırılan Bitim, muayenede sağlık durumunun iyi olduğunun anlaşılması üzerine taburcu edildi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesine bağlı Erenköy Mahallesi'nde antika satışı yapılan iş yerinin sahibi Uğur Bitim (49), 22 Nisan'da ampul değiştirmek için merdivene çıktı.

9130156.jpg

AMPUL DEĞİŞTİRİRKEN ELEKTRİK AKIMINA KAPILDI

4 ampulü değiştiren Bitim, 5'inciyi takmak isterken elektrik akımına kapılarak 4 metre yüksekliğindeki merdivenden düştü. Baygınlık geçiren Bitim, kendine geldikten sonra komşularından birini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi.

9130155.jpg

Sağlık görevlilerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bitim, Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan muayenelerde sağlık durumunun iyi olduğu anlaşılan Bitim, taburcu edildi.

9130158.jpg

O ANLAR KAMERADA

Uğur Bitim’in elektrik akımına kapıldığı anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Bitim’in tavanda bulunan lambaları düzeltmek için merdivene çıktığı daha sonra elektrik akımına kapılarak zemine düştüğü anlar yer aldı.

9130153.jpg

'GÖZLERİM KARARDI'

Yaşadıklarını anlatan Uğur Bitim, akşamdan misafirlerinin geldiğini ve saat 11.30'da iş yerinden ayrıldıklarını söyledi.

9130157.jpg

Ampulleri değiştirmek için yukarı çıktığını ifade eden Bitim, "Beşini bağladım. Yukarıya doğru biraz daha çekerek ufak tefek kendim yapıyordum. Beşinci sırada tam orada elektriğin dağıtım bağlantısı varmış, görmedim elimle beraber avuçladığım an 4 metre kadar yükseklikte salladı tam hatırlamıyorum. Zaten gözlerim falan karardı. Orada çırpındığımı hatırlıyorum. Daha sonra sırtüstü yere düştüm. Biraz geri geri sürüklendim. Orada ayağa kalkar gibi oldum. Elime telefonu aldım. Hemen bir komşuyu aradım. Onlar ambulansa haber verdiler, sağ olsun müdahale ettiler hastaneye kaldırdılar. Elhamdülillah bir şeyim çıkmadı. Hiçbir kırık çıkıksız atlattım elhamdülillah." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN