Ailesini katleden Ahmet Canal taciz davasının celbini görünce silahına davranmış

Ailesini katleden Ahmet Canal taciz davasının celbini görünce silahına davranmış

Ankara'da eşi, oğlu ve bir kızını öldürüp, iki kızını da yaraladıktan sonra intihar eden Ahmet Canal'ın katliamı neden gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Canal, eve gelen en küçük kızı Aliye'nin tacize uğradığına dair dava celbini görünce silahına davranıp ailesini vurdu.

Ankara'da eşi, kızı ve oğlunu öldürüp iki kızını da yaraladıktan sonra intihar eden Ahmet Canal'ın (55), ailesini katletmesinin detayları ortaya çıktı.

Dava celbini gördü

Bir kargo şirketinde işçi olarak çalışan Canal, önceki akşam işten evine geldiğinde posta kutusunda, en küçük kızı Aliye’nin (18) Bodrum’da tacize uğradığını dair dava kâğıdını gördü.

Kaçtığı odasında öldürüldü

Olayın 3 yıldır kendisinden saklamasına sinirlenen Canal, ailesini salonda topladı ve rasgele ateş etti. İlk ateşte eşi Pembe (45) salonun ortasında hayatını kaybetti. Canal, oğlu Cihat’ı (21) kapı girişinde, kızı Aliye’yi ise kaçtığı odada vurarak öldürdü. 20 ve 24 yaşındaki diğer iki kızını da yaralayan baba intihar etti.

Dava celbini görünce cinnet getirdi

"Babam bizi vurdu, ölüyorum"

Habertürk TV’nin haberine göre yaralanan kızlardan birinin, sevgilisine “Babam bizi vurdu, ölüyorum” mesajını attığı öğrenildi. Adana’dan Ankara’ya gelen genç, haberi sevgilisinin oturduğu apartmanın önünde gazetecilerden öğrendi. Ahmet, Pembe, Cihat ve Aliye Canal dün ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN