AK Parti'den Melih Gökçek açıklaması: Resmi teklif yok

AK Parti'den Melih Gökçek açıklaması: Resmi teklif yok

Cumhur İttifakı krizinin ardından MHP'nin Ankara'da Melih Gökçek'i ada göstereceği iddiası gündeme bomba gibi düşerken, konuyla ilgili AK Parti'den ilk açıklama geldi. AK Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Gökçek'e resmi teklif götürülmediğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, MHP'nin Ankara için Melih Gökçek'i aday göstereceği iddialarıyla ilgili konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “MHP’den Melih beye yapılan resmi bir teklif yok. Ben Melih Gökçek beyle görüştüm ben partinin emrimdeyim dedi” açıklamasını yaptı.

Ankara radyoları ortak yayınında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “MHP’den Melih Bey'e yapılan resmi bir teklif yok. Ben Melih Gökçek beyle görüştüm 'ben partinin emrindeyim' dedi. Melih bey Ankara’da başarılı işlere imza atmıştır” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN