Son dakika! Bahçeli'den Gökçek açıklaması: Belediye başkanı olarak görmek isteriz

Son dakika! Bahçeli'den Gökçek açıklaması: Belediye başkanı olarak görmek isteriz

MHP lideri Bahçeli, Melih Gökçek'in Ankara Belediye Başkanı adayı olacağına dair "Herhangi bir önerimiz olmamıştır. Melih Bey değerli bir şahsiyettir onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz" dedi. Bahçeli'nin sözlerine cevap veren Gökçek, "Sayın Bahçeli, sözleriyle beni inanılmaz şekilde onore etmiştir... Sözleri bana şeref vermiştir... Teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli Melih Gökçek'in MHP'den belediye başkanı adayı olacağı iddialarıyla ilgili olumlu sinyal vererek, 'MHP'ye şeref kazandırır' dedi. 

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Sayın Gökçek'e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Melih Bey değerli bir şahsiyettir onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz.

MHP'de belediye başkanı olursa canı gönülden destekleriz şeklinde yaklaşımlar vardır. Aday olmak istiyorsa o da ayrı bir konudur MHP'ye şeref kazandırır. 

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR

Bir önerge verilmiştir Meclis araştırması açılması konusunda MHP görüştülerini saklı tutmak suretiyle Meclis araştırmasına gerek görmemiştir çekimser oy kullanmışlardır. Bu ekonomik şartlarda ısrarçı değiliz.

İSTANBUL ADAYI BELLİ Mİ?

Daha önce İstanbul ile alakalı olarak aday göstermeyeğimizi ifade ettik. Siyaset kombini adı altında sistem önerdik. MHP her ilde kendi adayları ile seçime girmek kararı almıştır. İstanbul'da bir sürprizimiz olabilir. Cumhur İttifakı devam ediyor yerel ittifakta yokuz diyoruz.''

GÖKÇEK'TEN JET CEVAP

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Gökçek’in adaylığı konusunda yaptığı açıklamaya Gökçek’ten yanıt geldi.

Melih Gökçek, Twitter’dan yaptığı açıklamada;

“Sayın Bahçeli, Türkiye’nin başı sıkıştığı her anda, ülkenin düze çıkışında anahtar rolü oynamış bir vatanseverdir... Sayın Bahçeli, sözleriyle beni inanılmaz şekilde onore etmiştir... Sözleri bana şeref vermiştir... Teşekkür ediyorum...” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, "MHP'den gönül rızası ile belediye başkanı olmak istiyorum' diyorsa o da ayrı bir konu. MHP'ye şeref kazandırır" diye açıklamada bulunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN