Ali Şen'den Aziz Yıldırım'a çağrı: Koç'a desteğini açıklamalı

Ali Şen'den Aziz Yıldırım'a çağrı: Koç'a desteğini açıklamalı

Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, katıldığı televizyon programında gönlündeki Fenerbahçe başkanını açıkladı ve Aziz Yıldırım'a çağrıda bulundu.

CNN Türk canlı yayınında açıklamalarda bulunan eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen, Fenerbahçe’ye Aziz Yıldırım’dan daha çok hizmet etmiş bir başkanın daha gelmediğinin altını çizerek gönlündeki başkanı açıkladı.

Ali Şen, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yerini Ali Koç'a bırakması gerektiğini vurgulayıp şöyle devam etti:

"Ali Koç başkanlık için gerekli her şeye sahip. Fenerbahçeliler'de Ali Koç'a destek var. Aziz Yıldırım başkanlığa adaylığını koyuyorsa, kimse 'Neden aday oluyorsun?' diyemez. Kimsenin böyle bir haddi yok. Saçları beyazladı adamın. Aziz Yıldırım, Ali Koç'u yanına alsın, desin ki 20 yıldır iyisiyle kötüsüyle bu işi yapıyorum. Basın toplantısı düzenleyip 'Benim adayım Ali Koç'tur' desin. Yıldırım, Ali Koç'a desteğini açıklamalı. Müthiş bir şey olur. O tabloyu gören Fenerbahçeliler'in çoğu sevinçten ağlar. Yıldırım ve Koç Fenerbahçe için yan yana gelmeli. Aralarında diyalog olsun istiyorum. Fenerbahçe kulübünün sahipleri kongre üyeleri ve tribünlerdir. Ali Koç müthiş bir Fenerbahçelidir. Gençlik yıllarında New York'ta radyodan Fenerbahçe'nin maçını 90 dakika takip ettiğini biliyorum."

Ali Şen "İstek olursa yeniden başkanlık yapar mısınız?" sorusuna ise "Hayır o dönemi geride bıraktım" diyerek cevap verdi..

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN