Almanya'da düğün yapan Tarkan ve Pınar Dilek çifti Türkiye'ye döndü

Almanya'da düğün yapan Tarkan ve Pınar Dilek çifti Türkiye'ye döndü

İki hafta önce İstanbul'da nikah kıyan daha sonra ise Köln'de düğün yapan Tarkan-Pınar Dilek çifti, önceki gün Türkiye'ye döndü. Düğün dönüşü mutluluğu gözlerinden okunan Tarkan, "Düğünden sonra evimize geldik. Henüz balayı yapamadık. Yorgunuz biraz. Başka zaman daha uzun sohbet ederiz. Siz de heyecanlısınız ben de..." dedi.

İki hafta önce İstanbul’da nikah kıyan, geçen cuma da Köln’de düğün yapan Tarkan-Pınar Dilek çifti, önceki gün Türkiye'ye döndü.

HENÜZ BALAYI YAPAMADIK

Almanya'dan Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferiyle gelen Tarkan ve eşi Pınar Dilek, saat 23.45’te el ele Genel Havacılık Terminali’nden çıkış yaptı. Çift, habercileri karşılarında görünce gülümseyerek poz verdi.

16-05/14/10-1463212649.jpg

Soruları da yanıtsız bırakmayan sanatçı, şöyle konuştu: "Düğünden sonra evimize geldik. Henüz balayı yapamadık. Yorgunuz biraz. Başka zaman daha uzun sohbet ederiz. Siz de heyecanlısınız ben de..."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN