Alparslan Çelik'in 8 Haziran 2017'ye kadar cezaevinde kalacağı iddia edildi

Alparslan Çelik'in 8 Haziran 2017'ye kadar cezaevinde kalacağı iddia edildi

Rus pilot Oleg Peşkov'u öldürdüğü iddia edilen ve dün hakkında tahliye kararı verilen Alparslan Çelik'in, başka bir suçtan dolayı 8 Haziran 2017'ye kadar cezaevinde kalacağı iddia edildi.

Rus pilot Oleg Peşkov'u öldürdüğü iddia edilen ve dün İzmir'de harp silahı bulundurmaktan görülen davada hakkında tahliye kararı verilen Alparslan Çelik'in, başka bir suçtan hükümlü olduğundan 8 Haziran 2017'ye kadar cezaevinde kalacağı öğrenildi.

DÜN TAHLİYE EDİLDİ

İzmir 27. Asliye Ceza Mahkemesi'nin, ‘6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet' suçlamasıyla Çelik'in de aralarında bulunduğu 17 kişinin yargılandığı davada tutuklu 7 sanığın tahliyesine karar vermesinin ardından 6 sanık Menemen T Tipi Ceza İnfaz Kurumundan tahliye edildi.

SAHTE PARADAN HAPİS

Bu suçtan hakkında tahliye kararı verilen Çelik'in, daha önce Niğde'de ‘sahte para' suçundan yargılandığı davada hakkında kesinleşmiş 2.5 yıl hapis ve 2 bin lira para cezası bulunduğu için 8 Haziran 2017'ye kadar Kırıklar F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalacağı belirtildi.

FİRAR ETTİ

Öte yandan Niğde Açık Cezaevi'nden firar ettiği için infazı yanan Çelik'in denetimin serbestlik haklarından da yararlanamayacağı kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN