Sharon Stone'dan Kurtlar Vadisi itirafı! 18 sene sonra açıkladı: Ama iyi para ödediler...

Sharon Stone'dan Kurtlar Vadisi itirafı! 18 sene sonra açıkladı: Ama iyi para ödediler...

Televizyon ekranlarının efsanesi Kurtlar Vadisi'nde yer alan Sharon Stone'dan itiraf geldi. Akıllara kazınan sahneye imza atan güzel Hollywood yıldızı 18 senenin ardından konuştu. İşte tüm detaylar...

Hollywood yıldızı Sharon Stone'den yıllar sonra 'Kurtlar Vadisi' itirafı geldi. Ekranların unutulmayan dizisinde 18 yıl önce sahne alan güzel oyuncu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Günümüzde 66 yaşında olan ünlü oyuncu o günü unutamadı.

18 YILIN ARDINDAN KURTLAR VADİSİ İTİRAFI

TRT World ekranlarına konu olan Hollywood yıldızı Sharon Stone, Kurtlar Vadisi'nde yer aldığı sahneyle tanınmıştı. İskoçya'nın eski Başbakanı Alex Salmond'ın sunduğu 'Turkish Tea Talk' programına katılan ünlü oyuncu, Kurtlar Vadisi hakkında ilk kez konuştu. Dizide konuk oyuncu olarak Andy Garcia ile yer alan güzel oyuncu öpüşme sahnesiyle gündeme gelmişti. O günlere dair anılarını ilk kez anlattı.

66665555-kpbq-1.webp

24 KEZ TEKRARLANAN SAHNE

Programa konuk olan Stone, dizi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sete gittiğini söyleyen güzel oyuncu, "İngilizce konuşan hiç kimse yoktu. Ne oynadığım konusunda hiçbir fikrim yok. Ama iyi para ödediler." açıklamasında bulundu. Kurtlar Vadisi dizisinin unutlmayan sahnelerinden birisinde rol alan Stone, başrol oyuncusu Necati Şaşmaz ile öpüşme sahnesi çekmişti. Sahnenin 24 kere tekrarlandığını söyleyen Stone, acemi bir iş çıkardığını söyleyerek itirafta bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN