Amazon'un Türkiye'ye geleceği tarih belli oldu

Amazon'un Türkiye'ye geleceği tarih belli oldu

E-ticaret devi Amazon'un Türkiye'de ne zaman faaliyete geçeceği belli oldu. Mart ayı sonunda Türkiye'de.

E-ticaret devi büyümek adına çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak TV dünyasında büyük anlaşmalar yaparak ses getiren firma, Avrupa'da farklı ülkelerde de faaliyete geçiyor. Yaz aylarında AmazonAlmanya sayfası üzerinden ülkemizdeki müşteriler için Türkçe alışveriş imkanı sunan şirket yavaş yavaş Türkiye pazarına giriyor.

Birkaç ay önce kesinleşen bu gelişme üzerine bugün yeni haberler geldi. Bugünkü gelişmelere göre Amazon, Mart ayı sonunda Türkiye'deki faaliyetlerine resmen başlayacak. Ülke ortalamasının altında bir komisyonla hizmete başlayacak olan Amazon, e-ticaret dünyasında dengeleri tamamen değiştirecek.

Şu günlerde ise Amazon'un nasıl bir stratejiyle ülkemize gireceği merak ediliyor. Bir süre önce Amazon'un şu ana kadar hizmete girdiği tüm ülkelerde o ülkenin en büyük e-ticaret sitesini satın alma alışkanlığı olduğun için Türkiye'deki faaliyetlerine de Hepsiburada'yı satın alarak başlayacağı iddia edilmişti. Ancak bu iddialar yalanlanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN