Sirkeli’ye yeni park ve halı saha

Sirkeli’ye yeni park ve halı saha

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Sirkeli Mahallesi’ndeki yeni park yapımını tamamlayarak halı saha çalışmasına başladı

İlçe genelindeki yeşil alan çalışmalarına her geçen gün yenisini ekleyen Pursaklar Belediyesi artan nüfus ve yeni yerleşim yerlerini dikkate alarak park ve halı saha yapımına devam ediyor. Bu kapsamda Sirkeli Mahallesi’nde yapı tamamlanan parka çocuk oyun grupları, kamelyalar yerleştirildi. Sirkeli İlkokulu karşısında bulunan ve kauçuk kaplaması da yapılacak olan çocuk oyun gruplarında öğrenciler doyasıya eğlenecek. Park yapımının ardından Sirkeli Mahallesi’ndeki yeni halı saha çalışmasına da başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri zemin çalışmalarını tamamlayıp suni çim serimine başladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla yeni yapılan halı saha da mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak.

ANKARA/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN