Vatandaş, Keçiören Belediyesi’ni cebinde taşıyor

Vatandaş, Keçiören Belediyesi’ni cebinde taşıyor

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan Keçiören Belediyesi, vatandaşlara Facebook ve Twitter üzerinden belediye hizmetlerine ulaşabilmenin konforunu yaşatıyor

Keçiörenlilere bir klavye kadar yakınlaşan, hatta akıllı telefonu olan vatandaşlar tarafından deyim yerindeyse cepte taşınan Keçiören Belediyesi, sosyal medya sitelerindeki takipçi sayısını hızla artırıyor.Teknolojiyi kullanmada öncü olan ve hizmetlerini teknoloji ile bütünleştirmeyi başaran Keçiören Belediyesi, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek vatandaşların kullanımına sunuyor. Hem Keçiören Belediyesi hem de Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, sosyal medya sitelerindeki hesapları aracılığıyla vatandaşlara ulaşarak sadece duyuru ve iletileri paylaşmakla kalmıyor, Keçiörenlilerin istek ve önerilerini de bu platformlar sayesinde iletebilmelerine imkan sağlıyor. Böylece vatandaşlar, belediyenin gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinlikleri, projeleri, açılışları ve belediye ile ilgili haberleri takip ederken, sosyal medya kanalıyla ilçe yönetimine de ortak olabiliyor.Takipçilerin sayısı hızla artıyorBelediye ile vatandaşlar arasında kurulan bu sosyal medya köprüsü mesafeleri ve fiziksel engelleri de ortadan kaldırıyor. Vatandaşlara bir klavye kadar yakınlaşan Keçiören Belediyesi, hatta akıllı telefonu olan vatandaşlar tarafından deyim yerindeyse cepte taşınıyor. Sosyal medyayı aktif kullanmanın karşılığında takipçi sayısını hızla artıran Keçiören Belediyesi ve Başkan Mustafa Ak’ın Facebook takipçilerinin sayısı 94 bin 857’ye, Twitter takipçilerinin sayısı ise 99 bin 962’ye ulaştı. Başkan Ak’ın Instagram hesabını takip eden kişi sayısı da 13 bin 772’e çıktı.Sosyal medya, hizmetlerimizi geliştiriyorVatandaşların sosyal medya aracılığıyla kendilerine her türlü konuda ulaşabildiklerini belirten Başkan Mustafa Ak, takipçilerle karşılıklı iletişime geçtiklerini vurgulayarak, "Facebook, Twitter ve Youtube’da sadece mesajlarımızı iletmek için değil, çift taraflı bir iletişim kurmak için yer alıyoruz. Vatandaşlarımızın sosyal mecralar aracılığıyla bize ilettikleri düşünce ve isteklerini dinliyoruz. Bu talep ve önerileri raporluyor ve yanıtlıyoruz. Aynı zamanda belediye olarak etkinliklerimizi, yapmış olduğumuz çalışmalarımızı, projelerimizi günlük olarak takipçilerimizle paylaşıyoruz. Vatandaşlarımızın belediyemizin hizmetlerinden ve faaliyetlerinden daha hızlı bir şekilde haberdar olmalarını sağlıyoruz. Sosyal medya bireylerin, toplumun gündemini, düşüncelerini çok daha kolay bir şekilde takip etmemize imkan tanıyor. Bu bakımdan Keçiören Belediyesi olarak sosyal medyaya önem vererek, takipçilerimizden gelen istek ve düşüncelerle kendimizi ve hizmetlerimizi geliştirebiliyoruz” diye konuştu.

ANKARA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN