Ara Güler: Cumhuriyet umurumda değil

Ara Güler: Cumhuriyet umurumda değil

Ara Güler’in Erdoğan’ın fotoğraflarını çekmesinden Cumhuriyet gazetesine ustadan cevap geldi. Ara Güler, "Artık o gazeteye bakmıyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesinin çok özel fotoğraflarını çeken Ara Güler'in objektifinden çıkan kareler büyük beğeni toplarken bazı kesimleri rahatsız etti. Ara Güler'e sosyal medyadan linç kampanyası başlatıldı. Rahatsız olanlar arasında Cumhuriyet gazetesi de vardı. Cumhuriyet gazetesi dün 1. sayfasından haberi 'Ustayı 'Ara' ki bulasın' başlığıyla Ara Güler'i eleştirerek verdi.

Umurumda bile değil

Büyük usta Ara Güler, Akşamgazetesinden Emre Öztürk'e konuştu. İşinin fotoğraf sanatı olduğunu belirten Ara Güler, "Cumhuriyet gazetesi benim umrumda bile değil, artık o gazeteye bakmıyorum. Ben fotoğrafımı sanatımı yapıyorum. Bu tür şeyleri yazanlarla uğraşacak zamanım yok." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN