Atalay Filiz, Ankara'da işlediği 2 cinayetten tutuklandı - Son dakika haberleri

Atalay Filiz, Ankara'da işlediği 2 cinayetten tutuklandı - Son dakika haberleri

Atalay Filiz, Ankara'daki iki cinayetten tutuklandı. Ruh sağlığıyla ilgili Adli Tıp'tan rapor istendi. Duruşma 4 Ağustos'a ertelendi.

İzmir'de yakalandıktan sonra İstanbul'a getirilen ve öğretmen Fatma Kayıkçı cinayetiyle ilgili sorgulandıktan sonra cezaevine konulan Atalay Filiz, Ankara'da işlediği çifte cinayetlerle ilgili de sorgulandı.

Silivri Cezaevinde tutuklu bulunan Atalay Filiz, Batı Adliyesi'nde bulunan Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya telekonferans yöntemiyle katıldı.

Mahkeme, Göktuğ Demirarslan ve kız arkadaşı Elena Radchikova'nın öldürülmesi olayı ile tutuklanmasına karar verdi. Filiz'in akıl sağlığı ile ilgili Adli Tıp Kurumu'ndan rapor istendi.

ATALAY'IN HAKİM KARŞISINDAKİ SÖZLERİ

Ankara'daki cinayetleri kesinlikle tasarlamadım. Gazeteler üzerinden mesaj verildi, gizli bir el beni güçlendirdi.

BARONUN AVUKATINI KABUL ETMEDİ

Hakkında açılan dava kapsamında dün ifadesi alınmak istenen Filiz için Ankara Barosu'ndan bir avukat görevlendirildi. Ancak Atalay Filiz, baronun görevlendirdiği avukatı kabul etmedi ve İstanbul'daki ilk sorgusunda bulunan Avukat Vildan Yirmibeşoğlu'nu istedi. Filiz ifade vermeyince sorgunun biran evvel bitmesi için devreye sorgu hakimi ve cezaevi yetkilileri girdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN