Atatürk Havalimanı’nda yakayı ele verdi

Atatürk Havalimanı’nda yakayı ele verdi

Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda hırsızlık olaylarına adı karışan ve hakkında 12 hırsızlık dosyası bulunan Kosova uyruklu L.G, Atatürk Havalimanı’nda yakalandı.

Edinilen bilgiye göre 11 Ekim Çarşamba akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'nda bir hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen Kosova uyruklu L.G,  polisler tarafından takip edildiği sırada bir ticari taksiyle havalimanından kaçmak istedi, havalimanına girişteki yol kontrol noktasında kıskıvrak yakalandı.

Atatürk Havalimanı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerinin yaptığı araştırmada L.G'nin 2 ay önce de hırsızlıktan Atatürk Havalimanında yakalandığı ve havalimanında 5 ayrı hırsızlık olayından dosyası olduğu belirlendi.  Gözaltına alınan L.G.,çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN