Aziz Yıldırım ile Dick Advocaat arasındaki toplantı sona erdi! Kritik kararlar alındı...

Aziz Yıldırım ile Dick Advocaat arasındaki toplantı sona erdi! Kritik kararlar alındı...

Fenerbahçe yönetimi ve Advocaat arasında yapılması beklenen toplantı sona erdi. Hollandalı teknik adamın istekleri belli oldu...

Fenerbahçe yönetimi ile teknik direktör Dick Advocaat arasında yapılması beklenen toplantı gerçekleşti. Toplantı sonunda Advocaat'ın 4 oyuncu isteği öğrenildi.

Toplantıda Hollandalı teknik adama kulübün şartları anlatılırken Advocaat de takıma yapılması gereken takviyeleri iletti.

HAKIM ZYECH FENERBAHÇE'NİN GÜNDEMİNDE

Yapılan toplantıda 3 kanat ve 1 orta saha oyuncusu belirlendi. En az 1 en çok 2 oyuncu transfer edilmesi beklenirken Advocaat'ın ilk tercihini, Twente'nin orta saha oyuncusu Hakim Zyech'ten yana kullanması bekleniyor.

Transfer bütçesini kararlaştıracak Aziz Yıldırım, Hollandalı teknik adamın istediği isimler için son kararı gelecek hafta verecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN