Bakan Çağatay Kılıç silah çektiği iddiasını yalanladı

Bakan Çağatay Kılıç silah çektiği iddiasını yalanladı

Meclis'teki yemin krizi sırasında AK Partililerle CHP'liler arasında yaşanan tartışmada Bakan Çağatay Kılıç'ın silah çektiği iddia edildi.

Meclis Genel Kurulu'nda bağımsız bakanların yemin etmesi sırasında AK Parti ve CHP milletvekilleri arasından yaşanan tartışmada, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın 'silah' çektiği ileri sürüldü.

Adalet Bakanlığı’na atanan Kenan İpek’in yemin etmesi sırasında CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, “Adaletin nerede şerefsiz” diye bağırdı.

'Silahına davrandı" iddiası

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, bu olay sonrasında Bakanlar Kurulu sırasında oturan yine Samsun Milletvekili olan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın silahına davrandığını öne sürdü. Bu gelişme üzerine TBMM Başkan Vekili Koray Aydın oturuma ara verdi.

Bakan Çağatay yalanladı

Hürriyet.com.tr'ye konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir bakanı TBMM'ye silahla girmez. Bu alçakça bir iftiradır" dedi.

CHP'li Tekin: Gözümden vursa inanmam

Tartışmayı başlatan sözlere imza atan CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin ise, Bakan Çağatay Kılıç'ın silah tektiği iddiasına "Bakan yeğenim gibidir, gözümden vursa inanmam" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN