Burhaniyeli miniklerden örnek davranış

Burhaniyeli miniklerden örnek davranış

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniyeli iki kardeş, yolda buldukları parayı Burhaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne teslim etti

Mine Öztürk (14) ve kardeşi Ramazan Mert Öztürk (11), önceki gün Hürriyet Caddesi Belediye Hizmet Binası karşısında yürürken yerde bir miktar para gördü.Buldukları parayı, Belediye Zabıta Müdürlüğü’ne götüren ve yetkililere teslim eden iki kardeş, büyüklere örnek olacak bir davranış sergiledi. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Öztürk kardeşlerle gurur duyduğunu belirterek, “Kardeşlerimizi bu örnek davranışlarından ötürü tebrik ediyor ve onları sevgiyle kucaklıyorum. Çocuklarımızın, gençlerimizin iyi yetişmesi ülkemiz için çok önemli. Onlar bizim geleceğimiz. Büyük yürekli gençlere sahip olmamız, Burhaniye adına çok gurur verici. Böyle çocuklar yetiştirdikleri için Öztürk ailesine de teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

BALIKESİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN