Balıkesir'de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Balıkesir'de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Emniyet güçlerince, Bandırma Sunullah Mahallesi ile Erdek, Manyas ve Gönen ilçelerinde uyuşturucu satışı yaptıkları belirlenen E.S. (30), G.T. (30) ve İ.Ö'nün (28) ikametlerine yönelik operasyon gerçekleştirildi.

850 ADET HAP ELE GEÇİRİLDİ

Evlerde yapılan arama ve kontrollerde, 850 uyuşturucu hap, 50 gram esrar, 10 gram sentetik uyuşturucu ile bir pompalı tüfek ve 5 sustalı bıçak ele geçirildi.

Ayrıca bir ikamette uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen paraların bulunduğu kumbara da bulundu. Buradaki yaklaşık 10 bin liraya da el konuldu. Şüphelilerin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

BALIKESİR/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN