Barcelona'da Bartzokas dönemi kısa sürdü

Barcelona'da Bartzokas dönemi kısa sürdü

İspanya basketbolunun güçlü takımlarından Barcelona Lassa'da Yunan başantrenör Georgios Bartzokas ile yollar ayrıldı. Barcelona, Bartzokas döneminde 12 yıl aradan sonra ligde ilk kez play-off çeyrek finalinde elenerek sezonu kapatmıştı.

Barcelona Kulübünün basketbol şube müdürü Joan Blade tarafından düzenlenen basın toplantısında, Bartzokas'ın sözleşmesinin feshedildiği duyuruldu. Yunan antrenör, Barcelona'da sadece bir sezon görev yapmış oldu.

EN KÖTÜ SEZONLARDAN BİRİSİ

Son yılların en kötü sezonunu geçiren Barcelona Lassa, Kral Kupası'nda yarı finalde elendikten ve THY Avrupa Ligi'ni 11. basamakta tamamladıktan sonra İspanyol ligini 6. sırada bitirmişti. Barcelona, 12 yıl aradan sonra ligde ilk kez play-off çeyrek finalinde elenerek sezonu kapatmıştı.

17-06/07/barcelona-da-georgias-bartzokas-depremi-9270799.Jpeg

MADRİD/AA 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN