Yunan basını Fenerbahçe'yi konuşuyor

Yunan basını Fenerbahçe'yi konuşuyor

THY Euroleague'de temsilcimiz Fenerbahçe'nin tarihi zafere ulaşmasının ardından Yunanistan basınında finalle ilgili yaşanan hayal kırıklığı hakimken, dünya basını Obradovic ve tarihi başarıya geniş yer ayırdı.

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kazandığı maçın ardından haberi giren internet sitelerinde yaşanan büyük üzüntü başlıklara yansıdı. İşte o başlıklar...

17-05/22/5152096.jpg

Sport24: Olympiakos kafa üstü çakıldı

Ta Nea: Olympiakos, Fenerbahçe’yle başa çıkamadı.

Gazzetta: Fenerbahçe hak ederek kazandı.

Contra: Obradovic’in en büyük zaferi.

Kathimerini: Olympiakos'un çabası 48 saat içindeki ikinci mucizeyi sergilemeye yetmedi. Yeni Avrupa şampiyonları arasında Yunan oyuncu Costas Sloukas da var.

DATOME ŞAMPİYONLUK SÖZÜNÜ TUTTU, SAÇLARINI KESTİRDİ

DÜNYA BASINI BÖYLE GÖRDÜ

Sport1 (Almanya): Fenerbahçe'nin zaferiyle ilk kez bir Türk takımı Euroleague'de zafer elde etti. Basketbolun zirvesinde kazanan Türkiye'den geldi. Fenerbahçe, Yunanistan'ın en yüksek seviyedeki takımına şans tanımadı.

Handelsblatt (Almanya) Fenerbahçe ilk kez Euroleague'i kazandı. Sırp antrenör Zeljko Obrodoviç, dokuzuncu kez bu kupayı kaldırarak, Avrupa'daki statüsünü ilan etti!

Euronews: Muhteşem Fenerbahçe, Avrupa'nın zirvesine oturmak için uzun bekleyişini sona erdirdi. Avrupa'nın en büyüğü olmak için yaklaşık 60 yıl boyunca süren bekleyiş sona erdi.

17-05/22/5152098.jpg

İşte dev maçın özeti

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN