Başbakan 'Nefes Kredisi' müjdesini verdi

Başbakan 'Nefes Kredisi' müjdesini verdi

Başbakan Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nde, "KOBİ'ler İçin Nefes Kredisi" tanıtım töreninde konuştu. 80 bin KOBİ'ye nefes aldıracak, ihtiyacını görecek mali destek sağlandığını söyleyen Yıldırım "17 milyara kadar kredi hacmi oluşturduk" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım Çankaya Köşkü'nde, "KOBİ'ler İçin Nefes Kredisi" tanıtım töreninde konuştu ve KOBİ'leri rahatlatacak haberin müjdesini verdi. Başbakan Yıldırım şu şekilde konuştu; "80 bin KOBİ'ye nefes aldıracak, ihtiyacını görecek mali destek sağlamış oluyoruz. 17 milyara kadar kredi hacmi oluşturduk. Bugünlerde yaşadığımız küresel ekonomilerdeki hareketlilik petrolde kısıtlama konusnda yeni bir boyut kazandı. Bütün bunları takip ediyoruz. Bugün EKK'yı toplayacağım. Baştan beri söylediğim firmalarımız güçlüdür. Türkiye güçlü ekonomilere dayanıyor. Alınan kararları milletimizle paylaşacağız.

GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI


Türkiye bugün yaşadığımız şartların daha ağırlarını geçtiğimiz yıllarda 4-5 kez yaşadık. 2013 Gezi Olayları'nda benzer bir süreç yaşadık, 15 Temmuz'da bir felaketten ülke döndü. Bu krizleri de atlattık. Amerika seçimleri sonrasında dünyadaki özellikle gelişmekte olan ülkelerin tamamında olumsuz etkileri oldu. Bu etkilerin geçici olduğunu biliyoruz. Vatandaşlarımız sakin olsun geçecek. Amerika kaynaklarını içeride kullanmak istiyor. Bunun için söylemler ve eylemler içerisinde. Biz öncelikli olarak ülkemizin ekonomisini en az etkilenmesini sağlayacak tedbirler alacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN