BBP lideri Mustafa Destici'den Ankara'daki bombalı saldırı açıklaması!

BBP lideri Mustafa Destici'den Ankara'daki bombalı saldırı açıklaması!

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara'daki terör saldırısı hakkında açıklama yaptı. Destici: "Terör kimden gelirse gelsin, kime karşı yapılırsa yapılsın kurulduğumuz günden bu yana bunun karşısında olduk."dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Terör kimden gelirse gelsin, kime karşı yapılırsa yapılsın kurulduğumuz günden bu yana bunun karşısında olduk. Bugün de yarın da karşısında olacağız. Onun için bu saldırıyı şiddetle kınıyorum, bunu gerçekleştirenleri de lanetliyorum" ifadesini kullandı.

"Terör kimden gelirse gelsin..."

Destici, Ankara Tren Garı yakınlarında yaşanan patlamaya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirtti. 

Destici, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bir ülkenin terör hadiselerini yaşamaması için bu tür patlamalarla karşı karşıya kalmaması için mutlaka istihbaratının güçlü olması, bu hadiselere yoğunlaşması ve bu hadiselerin önceden bilgisine ulaşabilmesine bağlıdır. Eğer istihbaratınız zafiyet gösteriyorsa, bu tür hadiselerin bilgisini önceden alamıyorsa bu tür olaylarla karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olur. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara başsağlığı diliyorum."

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN