Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın transferini KAP'a bildirdi

Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın transferini KAP'a bildirdi

Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın geçici transferi için Porto ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın geçici transferi için Porto ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

BUGÜN 16.00'DA İSTANBUL'DA 

Portekiz Kulübü ile kiralama bedeli konusunda anlaşmaya varan Beşiktaş, yıldız futbolcuyu 16.00'da sağlık kontrolünden geçirmek üzere İstanbul'a getirecek.

Geçen sezonu şampiyon bitirip, bu sene Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılma hakkı elde eden, ancak forvet transferinde uzun süredir karar aşamasında olan Beşiktaş'ın 24 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiraladığı ve 2.5 milyon euro ödeyeceği iddia edildi. Satın alma opsiyonu ise 10 milyon euro seviyesinde olacak.

42 MAÇTA 18 GOLÜ BULUNUYOR

Başarılı golcü geçen sezon Porto'da 42 maça çıkarken 18 gol atıp 3 asist yaptı. Kariyerinde ise 181 karşılaşmada 58 gol ve 24 asistle oynadı. 2014 yılında Porto'ya Lorient'ten 3 milyon euroya alınmıştı

Son Dakika - Ayrıntılar Hazırlanıyor..

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN