Beyin baloncuklarına ameliyatsız müdahale

Beyin baloncuklarına ameliyatsız müdahale

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki devlet hastanesine şiddetli başağrısı şikayetiyle başvuran 44 yaşındaki Müzeyyen Sadıç’ın beyin damarlarında tespit edilen baloncuklar, ameliyatsız tedavi edildi.

Beş çocuk annesi Müzeyyen Sağdıç, şiddetli baş ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti. Sağdıç’ın beyin damarlarında baloncuklar olduğu tespit edildi, genç kadın yoğun bakım ünitesine yatırıldı.

Çorlu Devlet Hastanesi Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Yaşan Türk, Sağdıç’ın beyin damarlarında baloncuk tespit etmelerinin ardından uyguladıkları ameliyatsız tedaviyle hastanın iyileştiğini söyledi. Türk tedaviyi şöyle anlattı: “Donanımlı bir anjiografi sayesinde yaklaşık 3.5 saatlik bir operasyonla hasta, damar içerisinden tedavi edildi ve hastanın şu an 15’nci günü ve serviste tamamen iyi olduktan sonra taburcu olmasına karar verdik.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN