Başkan Yağcı’ya Valilik İnsan Hakları Kurulu üyelerinden ziyaret

Başkan Yağcı’ya Valilik İnsan Hakları Kurulu üyelerinden ziyaret

Bilecik Vali Yardımcısı Kemal Özgün ve Valilik İnsan Hakları Kurulu üyelerinden oluşan heyet, 19 Aralık İnsan Hakları Günü dolayısıyla, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı ziyaret etti

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Vali Yardımcısı Özgün ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, günün anlam ve önemine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ziyaret hakkında açıklama yaptı. Yağcı,“Vali Yardımcımız Mustafa Kemal Özgün ve kurul üyeleri ziyarette bulundular. 19 Aralık İnsan Hakları Günü dolayısıyla rengine, cinsiyetine, milletine ve dinine bakılmaksızın tüm insanların temel insan hakları başta olmak üzere özgürlüklerinden vazgeçmek zorunda kalmadığı adaletli bir dünya arzuluyoruz. Ziyaretlerinden dolayı başta vali yardımcımız olmak üzere beraberindeki kurul üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

BİLECİK/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN