Borussia Dortmund'dan Ömer Toprak açıklaması

Borussia Dortmund'dan Ömer Toprak açıklaması

Bayer Leverkusen'de forma giyen savunma oyuncusu Ömer Toprak ile ilgilendiği öne sürülen Borussia Dortmund, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Borussia Dortmund Kulübü’nden yapılan açıklamada, şartlarda anlaşma sağlanamadığı gerekçesiyle Ömer Toprak transferinden vazgeçildiği kaydedildi.

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Borussia Dortmund Menajeri Michael Zorc, “Bayer Leverkusen ile Ömer Toprak hakkında konuştuk. Taraflar arasındaki düşüncelerde büyük fark vardı. Ortak bir noktada buluşamadık. Bu transfer döneminde bizim için Ömer Toprak konusu kapanmıştır” dedi.

16-06/06/1149062_620x410.jpg

Alman Sportbild Dergisi, Bayern Münih’e giden stoper Mats Hummels’in yerine Barcelona’dan Marc Bartra’yı 8 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek alan Borussia Dortmund’un sol bek arayışını sürdürdüğünü yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN