Boyner Wepublic’in gözü yurt dışında

Boyner Wepublic’in gözü yurt dışında

Türkiye’nin halka açık perakende gruplarından Boyner’in son projesi Wepublic, 1 Eylül’de Akmerkez’de ilk mağazasını hizmete açtı. Günlük ortalama 10 bin ziyaretçiye ulaşan ve 20 milyon dolar yatırım yapılan Wepublic yurt dışına açılacak.

ÖZEL HABER: GİZEM KARATAŞ

Boyner Grup’un son projesi olan Wepublic, eylül ayında Akmerkez’deki ilk mağazasında açıldı. Boyner Grup Perakende Operasyonlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Elif Çapçı, 8 bin metrekare alan üzerinde kurulu olan ilk Wepublic mağazasına 20 milyon dolar yatırım yaptıklarını açıkladı.

AVRUPA’YA AÇILACAK

Çapçı, mağazanın ilk ayda günlük ortalama 10 bin ziyaretçi ağırladığını ve bu ziyaretçilerin ortalama olarak 250 ila 475 lira arası harcama yaptıklarını açıkladı. Elif Çapçı, kısa vadedeki hedeflerinin markayı yurt dışına taşımak olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: “Gelecek mağaza hedeflerimiz arasında Anadolu Yakası’nda açmayı planladığımız ikinci mağazamız bulunuyor. Kısa sürede İstanbul’da 4 mağaza; ardından Ankara, İzmir ve Antalya’da 1’er mağaza açmayı planlıyoruz. Wepublic, bayrağının kısa sürede Avrupa başta olmak üzere yurt dışında dalgalanacak olması da ilk hedeflerimiz arasında yer alıyor.’’ Elif Çapçı ayrıca mağazada ilk yıla ait ciro beklentilerinin 120 milyon lira olduğunu da belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN