‘Breaking Bad’ gerçek oldu

‘Breaking Bad’ gerçek oldu

Daily Mail’ın haberine göre Boston’da matematik öğretmenliği yapan 57 yaşındaki Stephen Doran, metamfetamin ticareti yaptığı iddiasıyla tutuklandı.

Doran, Boston’daki çalıştığı okula posta aracılığıyla gönderilen ve içerisinde yaklaşık yarım kilo uyuşturucunun olduğu düşünülen bir paketin üzerinde bulunmasıyla tutuklandı. Mahkemede Doran’ın avukatı, müvekkilinin üçüncü evre kanser sebebiyle aylarca kemoterapiden geçtiğini belirtti. Dava, ödüllü televizyon dizisi Breaking Bad’in hikayesiyle kayda değer bir benzerlik gösteriyor. Breaking Bad’de Walter White isimli lise kimya öğretmeni, kendisine kanser teşhisi koyulmasının ardından metamfetamin üretmeye ve satmaya başlıyordu.

15-05/22/052413-breaking-bad-dizisi-abdde-gercek-oldu-1.jpg

 

Sekiz ile yirmi yıl arası hapis cezası

Polis, Doran Match Charter Orta Okulu’nda görev yapıyordu. Okul çıkışı büyük bir paket teslim aldı. Sonrasında eyalet polisi tarafından kenara çekilen Doran’ın aracında, iki paket kristal yapılı madde bulundu. Analistler, maddenin metamfetamin ile uyuştuğunu belirtiyorlar. Polis, uyuşturucunun sokaktaki değerinin yaklaşık 50.000 dolar olduğunu belirtti. Doran’ın evinde yapılan bir aramada, 10.000 dolar nakit para, dijital bir tartı ve 38 gram daha benzer bir madde bulundu. Doran suçunun kanıtlanması halinde, sekiz ile yirmi yıl arası hapis cezasıyla karşı karşıya kalabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN