Erdal Beşikçioğlu ‘Breaking Bad’in Türkiye uyarlamasında oynayacak

Erdal Beşikçioğlu ‘Breaking Bad’in Türkiye uyarlamasında oynayacak

Behzat Ç. karakteriyle fenomen olan Erdal Beşikçioğlu dünyada izlenme rekorları kıran ‘Breaking Bad’ dizisinin Türkiye uyarlaması ile ekrana geri dönüyor. Erdal Beşikçioğlu, ‘Walter White’ karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor.

Behzat Ç. karakteriyle hafızalardan silinmeyen Erdal Beşikçioğlu, Breaking Bad’in Türkiye uyarlamasıyla ekrana dönüyor.

Makaron'da yer alan habere göre yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Serdar Akar’ın yapacağı uyarlamada Beşikçioğlu kimya öğretmeni ‘Walter White’i canlandıracak.

15-11/06/006724.jpg

Beşikçioğlu rolü için yoğun bir şekilde çalışmaya başladı, kilo vermek için sıkı bir diyete girdi. ‘46’ adıyla Star TV’de ekrana gelecek dizide ünlü aktöre Yasemin Allen eşlik edecek.

Psikolojik gerilim türündeki yapım, mütevazı bir kimya öğretmenin alt üst olan hayatını konu alıyor.

15-11/06/breakingbad3.jpgBreaking Bad, ABD'de 5 sezon yayınlandı. 

15-11/06/a2366de85e68cc101951b290bc9455f2.jpgErdal Beşikçioğlu’nun canlandıracağı ‘Walter White’ karakterini Bryan Cranston'a ait.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN