Çağla Şikel: New York'ta yaşayamam

Çağla Şikel: New York'ta yaşayamam

Hakan Akkaya’nın 12 Eylül’de New York Moda Haftası’nda düzenlediği ‘Hepimiz Biriz ve Aynıyız’ adlı defilesinde yabancı mankenlerle podyuma çıkan Çağla Şıkel "New York'ta yaşayamam" dedi.

Formsante dergisine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yapan Çağla Şıkel, "Özge Ulusoy'un yanımda olması çok iyi geldi. Bana 'çok heyecanlısın, beni de geriyorsun' dedi. Benden önce podyuma çıktı. Yürüyüşü bitirdiğinde elleri buz kesmiş, titriyordu. Amerika’da insanlar çok katı, duygusuzlar ve kötü davranıyorlar" ifadelerini kullandı.

38 yaşındaki Şikel, "Asla New York'ta yaşayamam. Ülkemde o kadar çok sevgi görüyorum ki, soğuk insanların arasında yapamam. Resmen 'Sana ihtiyacımız yok. Dön git ülkene' tarzında davranıyorlar" dedi.

Çağla şIkel, "1998’de yurt dışından mankenlik teklifi almış ama teklifi kabul etmemiştim. Belki dünya çapında tanınacaktım ancak Türkiye’deki kadar mutlu ve huzurlu olmayacaktım" şeklinde konuştu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN