Caner Erkin: O topu sana yediririm

Caner Erkin: O topu sana yediririm

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, kendisine sert giren genç futbolculara bağıran Caner Erkin'i uyardı. Milli oyuncu, Portekizli hocaya "Ben onların ağabeyiyim, bağırabilirim" yanıtını verdi.

Süper Lig lideri Fenerbahçe'de dün çok tatsız bir olay yaşandı. Gaziantepspor deplasmanı öncesi moralleri alt üst eden bu şok gelişmenin başrolündeki isim takımın hırçın ismi Caner Erkin oldu.   

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; olay, çift kale maçın son bölümünde yaşandı. Caner Erkin, kendisine sert girdikleri gerekçesiyle bazı genç oyunculara bağırıp çağırmaya başladı. Hatta gençlerden birine "O topu sana yediririm" dediği ileri sürülen milli futbolcu, teknik direktör Vitor Pereira'nın tepkisiyle karşılaştı.

Pereira'dan Caner'e: Sakin ol

Sarı-lacivertli hoca, başarılı futbolcuyu yanına çağırıp, "Sakin ol. Genç oyunculara bağırıp morallerini bozma" dedi. Caner'in yanıtı ise "Hocam biz bu takımın ağabeyleriyiz. Gençlere bağırmamız, uyarmamız normal" şeklinde oldu. Portekizli hoca, bu sözlere rağmen oyuncusuna "Sen yine de onlara iyi davran" dedi.

"Yavaş olsana"

Caner Erkin, idmanın son bölümündeki açma-germe çalışmalarına dahil olduktan sonra tesislere gitti. Dizinden operasyon geçiren ve 1.5 aylık tedavi sürecinin ardından takıma katılan Caner Erkin'in bir pozisyonda üzerine düşen kaleci Ertuğrul'u da "Yavaş olsana" diye azarladığı, Fernandao ile mücadelesinde ise dizine darbe aldığı için çok sinirlendiği belirtildi.

Kulüp medya bölümü üzerinden bir açıklama yapan 27 yaşındaki futbolcu, Pereira ile aralarında hiçbir olumsuz konuşma geçmediğini, antrenman tamamlandığı için tesislere gitmek istediğini dile getirdi. Kulüp yetkilileri ise sarı-lacivertli oyuncunun takımın çalışması bittiği için izin alıp çıktığını, sahada sadece kendi isteğiyle şut çalışması yapanların kaldığını ifade ettiler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN