Semih Kaya: Fenerbahçe önce Türk Telekom Arena'da kupa kaldırsın

Semih Kaya: Fenerbahçe önce Türk Telekom Arena'da kupa kaldırsın

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın genç yıldızı Semih Kaya, 'Kadıköy'de kupa kaldırmak nasıl bir duygu?' sorusuna, 'Tarif edilemez' diye yanıt verirken Fenerbahçe'ye ise göndermede bulundu.

Galatasaraylı futbolcular Olcan Adın ve Semih Kaya, NTV Spor programında yayınlanan Adil Oyun programında çarpıcı sözler sarf ettiler. 

Semih Kaya, şunları söyledi:

'Mustafa Denizli şeker gibi bir adam'

"Hamza Hoca dönemi tabii ki taktik çalıştık. Taktik de, diğer çalışmaları da yaptık Hamza Hoca'yla. Mustafa Hoca çok babacan birisi. 3 büyük takımı da şampiyon yaptı. Bizim için çok büyük bir şans başımıza gelmesi. Mustafa Denizli şeker gibi bir adam... Grosskreutz İstanbul'a geliyor, nasıl ailesinden uzak kalamıyormuş! Demek ki maddi durumu iyi. Herkes belirli bir aşamada kötü olduğunda, takım halinde kötü oluyoruz ve bu bariz gözüküyor. Şu an için tabii ki iddialıyız. Sezon sonu şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum. İnşallah önceki yıllardaki gibi şampiyon oluruz."

'Kadıköy'de kupa kaldırmak tarif edilemez'

Semih Kaya, 'Kadıköy'de kupa kaldırmak nasıl bir duygu?' sorusuna, 'Tarif edilemez' şeklinde cevap verdi. 

Kaya, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Biz Fenerbahçeli oyuncularla dostuz yani... Oturup yemek yiyoruz. Tribünlerde de bunun olmasını isteriz. Tribünlere döner bıçağıyla, bıçakla gitmeyelim... Avrupa'daki tribünler gibi olalım.”

Önce Arena'da kupa kaldırsınlar

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan futbolculardan Semih Kaya, Kadıköy’de Fenerbahçe karşısında uzun süredir kazanamamalarıyla ilgili yöneltilen bir soruya, “Onlar Arena’da kupa kaldırdıkları zaman, biz de Kadıköy’de kazanmayı düşünürüz” yanıtını verdi.

SEMİH FENERBAHÇELİLERİ KIZDIRACAK

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN