Galatasaray-Bursaspor maçı muhtemel 11'leri

Galatasaray-Bursaspor maçı muhtemel 11'leri

Mustafa Denizli yönetiminde ilk galibiyetini almak isteyen Galatasaray, Ertuğrul Sağlam'la yollarını ayıran Bursaspor'u ağırlıyor.

Galatasaray Mustafa Denizli yönetiminde ilk kez TT Arena'ya çıkıyor. Bursaspor önünde Astana provası yapacak olan Aslan'da tek hedef 'Kasım sendromunu' Aralık ayında bitirmek. 36 gündür maç kazanamayan Cim Bom, F.Bahçe'nin 7, Beşiktaş'ın ise 6 puan gerisinde.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray ile Bursaspor karşı karşıya gelecek.

Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak müsabakayı Suat Arslanboğa yönetecek. Kritik maç Lig TV'den yayınlanacak. 

BURSASPOR ARA VERMEDEN ÇALIŞIYOR

İki takım da zor durumda

Ligde son yaptığı Çaykur Rizespor, Antalyaspor ve Kasımpaşa maçlarında 1 yenilgi, 2 beraberlik alan sarı-kırmızılı ekip, lider Fenerbahçe'nin 7, ikinci Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde bulunuyor.

Ligde 15 puanla 12. sırada yer alan Bursaspor ise son üç haftada sırasıyla Beşiktaş, Akhisar Belediyespor ve Kayserispor karşısında sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Muhtemel 11'ler

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan, Selçuk, Emre Çolak, Jose Rodriguez, Podolski, Burak

BURSASPOR: Mert, Advincula, Serdar, Dany, Emre, Hosogai, Bekir, Cuenca, Dzsudzsak, Josue, Necid

Derbi öncesi 3 isim sınırda

Ligde gelecek hafta Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile karşılaşacak olan G.Saray'da 3 isim sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Selçuk İnan, Sabri ve Hakan Balta bugünkü maçta sarı kart görürse 14 Aralık Pazartesi günü yapılacak Beşiktaş mücadelesinde sahadaki yerini alamayacak.

Kaptanlara özel emir

Takıma sık sık yemekler düzenlemeyi planlayan Denizli, futbolcular arasındaki iletişimi güçlendirmek ve takımdaşlık olgusu için çaba gösteriyor. Şampiyon olacak bir G.Saray için çaba gösteren tecrübeli hoca, kaptanlar Selçuk, Sneijder ve Burak'tan ise özel olarak isteklerde bulundu. Denizli, 3 isimle de görüşüp "Sorumluluk alın, daha fazla taşın altına elinizi sokun" dedi.

 

Bursaspor ile 93. maç

Galatasaray ile Bursaspor rekabetinde bugün ligde 93. maça çıkılacak. Aslan 34-21 üstün.  

SAAT: 20.00 

STAT: TT Arena

HAKEM: Suat Arslanboğa

YAYIN: Lig TV - KARAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN