CHP, Suruç'a inceleme heyeti gönderiyor

CHP, Suruç'a inceleme heyeti gönderiyor

CHP, dün Şanlıurfa'nın Suruç ekntinde yaşanan ve 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırı için bölgeye heyet gönderiyor.

CHP'den apılan açıklamada Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yaşanan olayları incelemek üzere  Ankara Milletvekili Levent Gök’ü görevlendirdiği bildirildi. 

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, partinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından görevlendirilerek temas ve incelemelerde bulunmak üzere bu sabah Suruç’a gitti.

NE OLMUŞTU?

Suruç'ta seçim çalışması yapan AK Partililere, ziyaret etmek istedikleri esnaf tepki gösterince başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Silah, bıçak ve sopaların kullanıldığı olaylar sırasında Şanlıurfa Valiliği'nin açıklamasına göre 4 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi de yaralandı.

Türkiye Tabipler Birliği'nin açıklamasına göre de hayatını kaybeden 4 kişiden 2'si ölümlerden iki hastane içerisinde gerçekleşti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN