Clinton rahatsızlanarak 11 Eylül törenini terk etmek zorunda kaldı

Clinton rahatsızlanarak 11 Eylül törenini terk etmek zorunda kaldı

Demokrat Parti Başkan adayı Hillary Clinton anma töreni sırasında fenalaşarak törenden erken ayrılmak zorunda kaldı.

Demokrat Parti'den Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkan adayı olan Hillary Clinton bugün gerçekleşen 11 Eylül saldırısını anma törenleri sırasında fenalaşarak töreni erken terk etti. Clinton'ın aşırı sıcaktan rahatsızlandığı durumunun iyi olduğu belirtildi. 

16-09/11/1-1473610194.jpg

Törenler sırasında bayıldığı ve yakındaki bir hastaneye kaldırıldığı iddia edilen Clinton'ın durumuyla ilgili ilk açıklama, 68 yaşındaki başkan adayının sözcüsü Nick Merrill'den geldi

KIZININ DAİRESİNE GEÇTİ

Merrill tarafından CNN International'a yapılan açıklamada, 1.5 saat boyunca kaldığı törende Clinton'ı "aşırı sıcak bastığı" ve bu yüzden kızının dairesine geçtiği belirtildi. Merrill, "Sayın Clinton şu an çok daha iyi hissediyor" dedi.

Kızı Chelsea'nin Manhattan'daki dairesinden çıkarken görüntülenen Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton ise gazetecilere, "Harika hissediyorum" demekle yetindi.

İŞTE O ANLAR

Yayınlanan görüntülerde ise Clinton'ın ayakta durmakta güçlük çektiği ve kendisini almak için gelen araca binerken yere düşmek üzere olduğu dikkatlerden kaçmadı

"BAŞKANLIĞA ELVERİŞSİZ"

Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı Donald Trump'ın seçim kampanyası üyeleri, Clinton'ın ABD başkanlığı için sağlık açısından elverişsiz olduğunu iddia ediyordu.

2012'de daha ciddi bir rahatsızlık yaşayan Clinton, bayılarak beyin sarsıntısı geçirmiş, doktorlar Clinton'un rahatsızlığını, mide virüsü ve aşırı su kaybı olarak göstermişti.

İŞTE ÖKSÜRÜK ANLARI

"RAPORU HİLELİ" İDDİASI

Clinton'ın seçim kampanyası üyeleri de Trump'ın sağlık raporunun hileli olduğunu ileri sürüyordu. Trump'ın doktoru Harold Bernstein basına yaptığı bir açıklamada raporu bir limuzin beklerken 5 dakika içinde yazdığını, Turmp'ı kontrol etmediğini söylemişti.

Manhattan'daki törene Trump da katıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN