Hilary Clinton konuşurken koruması yardıma koştu - Video

Hilary Clinton konuşurken koruması yardıma koştu - Video

Sağlık problemleriyle gündeme gelen ABD başkan adayı Hillary Clinton'ın, Las Vegas'taki seçim kampanyasındaki görüntüleri yine tartışma çıkardı.

ABD'nin başkan adayı Hillary Clinton'ın partisinin Las Vegas'taki seçim kampanyası konuşmasında yaşanan görüntüler Clinton'un sağlık problerimlerini tekrar gündeme getirdi.

Görüntülerde Clinton'un kürsüde konuşma yaparken aniden duraksadığı görülürken durumu fark eden özel korumasının hemen müdahale edip, önce sırtına dokunması sonrasında ise Clinton'a konuşmaya devam edebilirsin şeklinde konuştuğu görülüyor. Uyarıdan sonra Clinton konuşmaya kaldığı yerden devam ediyor hiçbir şey olmamış gibi konuşmasını tamamlıyor.  

İŞTE YAŞANAN O ANLAR

En son ABD’de 11 Eylül anma töreninde fenalaşan Demokrat Parti başkan adayı Hillary Clinton, sağlık durumu nedeniyle törenden erken ayrılmış ve California gezisini iptal etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN